Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت: بانک اطلاعاتی وسیعی از فعالان قرآنی استان گلستان در حال شکل‌گیری است.

حجت الاسلام عباسعلی گرزین در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به سند چشم‌انداز قرآنی استان گلستان، اظهار کرد: سند چشم‌انداز قرآنی ۱۴۱۴ در قالب برنامه ۱۵ ساله تدوین شده که ذیل آن پنج برنامه سه ساله قرار گرفته تا با یک برنامه ریزی دقیق اهداف این سند تحقق یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه مسیر تحقق سند چشم انداز بر محورهای گفتمان سازی، کادرسازی، جریان سازی، توانمندسازی و جبهه سازی استوار است، افزود: توسعه و نهادینه سازی آموزه ها و گفتمان های قرآنی در جامعه، آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص قرآنی، تکریم، تشویق، ارتقا، حمایت،پشتیبانی و ایجاد خودشکوفایی، شناسایی، ایجاد جریان های جدید مردمی و بومی با استفاده از ظرفیت های حلقه های میانی، برقراری ارتباط، شبکه سازی و هم افزایی از جمله موضوعات مهمی است که در سند چشم انداز قرآنی مورد توجه قرار گرفته است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان با اشاره به اینکه در سال گذشته جلسات مختلفی در راستای سند چشم انداز قرآنی برگزار شد و خوشبختانه آهنگ و رشد خوبی پیدا کرد، تصریح کرد: در سال گذشته از ۵۰۰ خانه قرآنی تجلیل شد، همچنین با اهدای محتواهای به روز و دقیق قرآنی آنها را به برگزاری کلاس ها و دوره های مختلف و جذب مخاطبان جدید تشویق کردیم.

گرزین با تأکید بر اینکه بانک اطلاعاتی وسیعی از فعالان قرآنی در گلستان در حال شکل‌گیری است، گفت: دوره های تربیتی حرفه‌ای ویژه مربیان قرآنی در گلستان برگزار شد و قرار است دوره تکمیلی آن در نیمه دوم شهریور ماه برای ۲۴۰ نفر از مربیان قرآنی در گرگان و آزادشهر برگزار شود.

وی از شکل گیری هیئت‌های اندیشه‌ورز تخصصی برای تحقق سند چشم انداز قرآنی در استان گلستان خبر داد و ابراز داشت: این هیئت های اندیشه‌ورز به صورت میدانی در حال پیگیری موضوعات هستند و براساس پیش بینی ها تا پایان سال ۴۵ درصد اهداف ما در این سند محقق می شود و امیدوارم در سال آینده به غالب اهداف سه سال اول خود دست پیدا کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان از فعالیت حدود ۶۰۰ خانه قرآنی و ۲۳ موسسه قرآنی ثبت شده در استان خبر داد و تأکید کرد: امیدوارم سند چشم انداز قرآنی برنامه جامع کاهش آسیب های اجتماعی با محوریت تربیت قرآنی باشد و با اجرای این سند شاهد یک تحول قرآنی، فرهنگی و دینی ویژه ای در سطح استان باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موسسه قرآنی گرزین استان گلستان تبلیغات اسلامی استان گلستان استانی فرهنگی و هنری خانه قرآنی سند چشم انداز قرآنی استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی

به گزارش خبرنگار مهر، نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری، رسانه‌ای، قرآنی و علوم انسانی به همت دانشگاه سوره و با همکاری معاونت راهبردی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

این نشست با حضور عبدالله بیچرانلو استاد دانشگاه و محقق علوم اجتماعی و نعمت الله سعیدی نویسنده و منتقد فرهنگی و مهدی زاده‌حسین سردبیر تلویزیونی محفل برگزار خواهد شد. همچنین دبیر علمی نشست محمدرضا وحیدزاده پژوهشگر رسانه است.

زمان برگزاری دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰ در محل خیابان آزادی، بین خوش و آذربایجان، نبش کامیاران، دانشگاه سوره، طبقه ۳ است.

علاقمندان می‌توانند از طریق اینجا به صورت مجازی در این نشست شرکت کنند.

کد خبر 6096884 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر