Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطا الله زمانی چهارشنبه در دیدار با محمدرضا ابراهیمی فرماندار شهرستان خرامه افزود: مازاد بر این سهمیه از محل منابع بنیاد مسکن و کمک خیرین و نیکوکاران و اعتبارات دولتی برای پرداخت تسهیلات کم بهره و کمک های بلاعوض بهره گیری خواهد شد تا مددجویان و نیازمندان در این استان صاحب سرپناه مناسب شوند.

مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس با اشاره به اینکه یک هزار و ۱۶۲ مددجوی تحت پوشش بهزیستی و ۲ هزار و ۸۹۱ مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) متقاضی مسکن مددجویی در استان فارس هستند افزود: در قالب این طرح علاوه بر برنامه ریزی برای خانه دار شدن این متقاضیان برای ایجاد سرپناه مناسب برای ۲ هزار و ۸۴۶ نفر از نیازمندان که زیر پوشش نهادهای حمایتی نیستند هم برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع مقاوم سازی بافت های فرسوده روستایی اشاره کرد و آن را از اولویت های اساسی دراستان فارس دانست و اظهار داشت : هر چند شاخص مقاوم سازی بافت های فرسوده  در استان فارس فراتر از متوسط کشوری است اما برای اجرای باقیمانده این طرح نیز باید شتاب بیشتری به فعالیت ها داد.

مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس به اعطای تسهیلات کم بهره و بلاعوض برای مقاوم سازی بافت های فرسوده اشاره کرد و  با بیان  اینکه ۵۶.۸ درصد خانوارهای روستایی فارس از مسکن مقاوم سازی شده برخوردارند  گفت:  مقاوم سازی مناطق روستایی و بهبود بافت های فرسوده  در کاهش تلفات جانی و مالی حوادث پیش بینی نشده بسیار موثر است.

وی ادامه داد :  ۲۳۵ هزار و ۲۶۸ واحد مسکونی روستایی در استان فارس تا کنون مقاوم سازی شده است. تجربه زمین لرزه های ویرانگر در جنوب و غرب استان فارس در سالهای گذشته نشان دهنده کمترین خسارت ها در مناطقی است که مقاوم سازی مناطق روستایی در آنها اجرا شده است ، واحد های مقاوم سازی شده در این مناطق به خوبی توانست در برابر سیل و زلزله و سایر حوادث تاب آوری داشته باشد.

محمدرضا ابراهیمی فرماندار شهرستان خرامه نیز در این دیدار که با حضور مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان خرامه و دهیار روستای معزآباد جابری برگزار شد خواستار تخصیص قیر به پروژه های بهسازی روستاهای این شهرستان شد و افزود: توسعه طرح هادی معزآباد جابری ، توسعه طرح هادی اسلام آباد و بازنگری در طرح های هادی سایر روستاهای توانمند برای توسعه یک مطالبه عمومی دراین شهرستان است.

وی بر لزوم ارتقای شاخص های خدماتی، عمرانی، زیرساختی و بهسازی روستاهای شهرستان خرامه تاکید کرد و ادامه داد  : تامین مسکن مددجویان و نیازمندان از جمله فعالیت های مردم پسند است که بنیاد مسکن دنبال می‌کند، شهرستان خرامه نیز در این مقوله نیازمند توجه و بهره مندی ازسهمیه مناسب برای تامین سرپناه اقشار آسیب پذیر و مددجویان است.

شهرستان خرامه ساخت ۳۰ واحد مسکن مددجویی و محرومان را در برنامه دارد و تا کنون ۹ میلیارد ریال در گام نخست به این طرح اختصاص یافته است که به صورت تسهیلات کم بهره و وام های بلا عوض در اختیار متقاضیان تحت پوشش نهادهای حمایتی و اقشار آسیب پذیر قرار می گیرد.

خرامه در شرق فارس و فاصله مرکز آن با شیراز حدود ۷۵ کیلومتر است.

برچسب‌ها تسهیلات مسکن خرامه بنياد مسكن انقلاب اسلامی فارس پروندهٔ خبری بازار مسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات مسکن خرامه بنياد مسكن انقلاب اسلامی فارس تسهیلات مسکن خرامه بنياد مسكن انقلاب اسلامی فارس اخبار کنکور بافت های فرسوده شهرستان خرامه استان فارس مقاوم سازی بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، امیر برومند یکشنبه شب در نشست با مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با تشریح رسالت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تأمین مسکن مورد نیاز محرومان، خواستار همکاری بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی در این زمینه شد.

وی اظهار داشت: ساخت مسکن برای خانوارهای دارای دو معلول و بیشتر یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که دولت با همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، سازمان بهزیستی و کمیته امداد در دستور کار دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن بوشهر افزود: احداث واحد مسکونی برای این افراد از سال ۱۳۹۴ در تفاهم با سازمان بهزیستی، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجلس و دولت آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدا مقرر شده بود تا خانوارهای دارای دو معلول و بیشتر از سوی سازمان بهزیستی معرفی شوند تا کار احداث ساختمان‌ها آغاز شود.

برومند گفت: با بررسی و شناسایی یک خانواده در شهرستان دشتستان که ۵ عضو معلول دارد، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در تلاش است نسبت به تأمین مسکن مقاوم برای این خانواده اقدام کند.

وی تأکید کرد: جهت تأمین سرپناه ایمن برای این خانواده همراهی و همکاری نهادهای حمایتی و انجمن خیرین مسکن ساز استان ضروری است.

کد خبر 6097729

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی