Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

اصغر احمدپور کارگردان و تهیه کننده برنامه تلویزیونی «نردبان» درباره فصل جدید این برنامه که مدتی است روی آنتن شبکه مستند می‌رود بیان کرد: برنامه «نردبان» بیش از هشت سال روی آنتن بود و از یک سابقه برخوردار است و بعد از آن تصمیم گرفته شد رویکرد برنامه تخصصی شود. ما مدتی برای این رویکرد و تغییرات، زمان خواستیم تا برنامه‌ریزی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور حامد شکیبانیا در مقام مجری در فصل جدید عنوان کرد: در این فصل توانستیم از حضور آقای شکیبانیا بهره بگیریم، متن محور جلو رفتیم و شیوه‌های تخصصی در مستندسازی را در بحث‌ها مد نظر قرار دادیم. همچنین توانستیم تعامل خوبی با مستندسازان داشته باشیم من خودم همیشه مخاطب مستند بوده‌ام و در این سری برنامه تلاش کردیم به مستندهای ایران بیشتر توجه کنیم.

احمدپور با اشاره به کار تیمی در این برنامه اظهار کرد: خوشحالیم حامد سلیمان زاده در بخش بین‌الملل به ما پیوست و کمک کرد تا بتوانیم گفتگوهایی با مستندسازان خارجی داشته باشیم و قدرتمند ظاهر شویم. پترا کاستا نامزد اسکار، پاتریشیا افدرهاید، ورنر هرتزوگ کارگردان بین‌المللی از جمله این افراد بودند که وزنه‌های سینمای مستند جهان هستند و خوشحالیم توانستیم مصاحبه‌های جذابی بگیریم که داده‌های جدیدی هم برای علاقمندان حوزه مستند داشت.

ایران جزیره ناشناخته برای بزرگان مستند جهان

وی با اشاره به این گفتگوها با چهره‌های جهان بیان کرد: احترامی که از بزرگان مستند جهان گرفتیم جالب توجه بود کنجکاوی آن‌ها نسبت به سینمای ایران برای خود ما جالب بود آن‌ها حتی از ما می‌خواستند فیلم ایرانی به آن‌ها برسانیم و ارتباط ما قطع نشود.

احمدپور اضافه کرد: به نظرم ایران برای این چهره‌ها جزیره ناشناخته‌ای بود. سعی کردیم با احترام سراغشان برویم و خوشحالیم با صبر و حوصله جواب ما را دادند. مصاحبه‌ای با یکی از نظریه‌پردازان مهم سینمای مستند جهان داشتیم که جواب‌هایش مثل یک مقاله پژوهشی بود و چند روزی وقت صرف شد تا جواب‌های وی ترجمه شود چون بسیار تخصصی جواب داده بود.

تهیه‌کننده «نردبان» با اشاره به تلاشی که برای این گفتگوها انجام گرفته است تصریح کرد: تحریم الزاماً اقتصادی یا سیاسی نیست و در حوزه فرهنگ هم خیلی‌ها علاقه داشتند ایران تحریم باشد اما ما دوست داشتیم بگوییم خیلی از کارها ممکن و شدنی است و با چنین نگاهی مقابله کنیم.

وی درباره اهداف برنامه در فصل جدید نیز عنوان کرد: ما کاری را انجام می‌دهیم که به آن علاقه داریم و پیش‌فرضمان این است که مخاطبان هم این علاقه و عشق را دریافت می‌کنند و برنامه را دوست دارند. همه می‌دانند شرایط سخت است به ویژه کرونا کار را سخت‌تر کرده است اما هدفمان این است بگوییم بیشتر مستند ببینیم.

مشورت با مستندسازان

احمدپور با اشاره به مشاوره‌هایی که با مستندسازان دارد، اظهار کرد: از دوستان مستندساز مشورت می‌گیریم پیروز کلانتری، محسن استادعلی، همایون امامی همیشه مشورت داده‌اند و اتفاقات خوبی رخ داد که امیدوارم ادامه دار باشد.

این تهیه کننده جوان درباره اینکه محدودیتی برای دعوت از مستندسازان داشته است، نیز گفت: چه در مدیریت قبلی و چه در مدیریت جدید هیچ محدودیتی به معنای واقعی کلمه نداشتیم. هر مستندسازی را که بخواهیم می‌توانیم بیاوریم مگر اینکه خودش نخواهد چون پیش آمده است که با مدیر شبکه رایزنی کرده‌ایم تا مستندسازی را بیاوریم اما بعد خودش نخواسته و نیامده است.

وی در پایان بیان کرد: تیمی به صورت شبانه روزی در حال کار است که از تولید تا پشت صحنه و هماهنگی برای گفتگوهای بین‌المللی را در برمی‌گیرد. ما اینجا را خانه مستندسازان می‌دانیم تا آنها بتوانند حرفشان را بیان کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شبکه مستند مستند سینمای مستند نردبان برنامه تلویزیونی شبکه مستند سیما مستند جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۴۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هشتاد و هفتمین جلسه کمیته ایمنی برای بررسی وضعیت ساختمان های ناایمن مناطق ۳،۴،۵،۶،۷،۹، ۱۱،۱۲و ۱۳ با حضور شهرداران این مناطق در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و وضعیت ساختمان های بحرانی و بسیار خطرناک بررسی شد.   مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: کمیته ایمنی نشان داده که در پیگیری ایمن سازی ساختمان های ناایمن بحرانی و میان خطر جدی است.   بابایی سخت گیری در حوزه ایمنی را به نفع شهروندان و مالکان و افرادی که در ساختمان های ناایمن تردد می‌کنند عنوان کرد و افزود:شهریور ماه پایان مهلت رسیدگی به ۱۲۹ ساختمان است و باید تا این تاریخ گزارش ایمن سازی این ساختمان های به شهروندان ارایه شود.   عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مسئول مستقیم رسیدگی به ساختمان های ناایمن، شهرداران نواحی هستند، گفت: اجرای دستورالعمل مصوب شورای شهر شامل ارایه اخطار ، نصب بنر اطلاع‌رسانی و تشکیل پرونده قضایی، و پس از آن قطع انشعابات الزامی است.   وی با بیان اینکه قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمن سازی ساختمان های بحرانی تمام شود اما عقب ماندگی وجود دارد؛ اظهار داشت: وضعیت ساختمان های ناایمن و بلند مرتبه نسبت به ابتدای دوره ششم وضعیت بهتری است اما همچنان برخی مالکان نسبت به ایمن سازی و اخطارهای شهرداری و آتش نشانی بی توجه هستند.   وی افزود: از جمله، مالکان ساختمان های شرکت بستنی پاک در منطقه ۹، انبار خانه کارگر در منطقه ۹ و بیمارستان بوعلی در منطقه ۱۳ تاکنون برغم اینکه نیروی انسانی بسیاری در آنها تردد دارند و ساختمان بیمارستان بوعلی که روزانه پذیرای بیماران است؛ اقدامی برای ایمن سازی انجام نداده اند.   وی با بیان اینکه این حق را برای شهروندان قائل هستیم که با وضعیت ساختمان های ناایمن شهر آشنایی داشته باشند و از تردد در آنها خودداری کنند، تاکید کرد: در صورت بروز هر نوع حادثه ای در ساختمان بستنی پاک، بنیاد مستضعفان؛ حادثه در انبار خانه کارگر، حزب اسلامی کار و حادثه در بیمارستان بوعلی، دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا به اخطارها بی توجهی نموده اند.   بابایی تأکید کرد: طی سه سال از شورای شهر تلاش کردیم مالکان ساختمان های ناایمن را ترغیب به ایمن سازی کنیم اما برخی مقاومتها که منشا آن نامشخص است، از ایجاد حوادثی مشابه پلاسکو و خسارت به جان و مال شهروندان، ترسی ندارند.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون قوه قضاییه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است، خاطر نشان کرد: قوه قضاییه در خصوص این سه ساختمان نیز حتما ورود خواهد کرد .

بابایی تاکید کرد: مدیران شهری و مالکان ساختمان های ناایمن با مرور حادثه پلاسکو باید از این حال به درس عبرت بگیرند و خودشان برای ایمن‌سازی پیش قدم شوند.

بر اساس این گزارش جلسه کمیته ایمنی طی دو سال اخیر در محل شهرداری های مناطق برگزار شد و مصوبات این جلسات با جدیت پیگیری شد اما اکنون و در دور جدید جلسات کمیته ایمنی ، این جلسات با حضور شهرداران مناطق و نواحی در محل شورای شهر برگزار می شود تا شهرداران پاسخگوی عملکرد خود در این حوزه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • مهار حریق در ساختمان ۴ طبقه شهرک پردیسان
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت