Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر احمدپور کارگردان و تهیه کننده برنامه تلویزیونی «نردبان» درباره فصل جدید این برنامه که مدتی است روی آنتن شبکه مستند می‌رود به خبرنگار مهر بیان کرد: برنامه «نردبان» بیش از هشت سال روی آنتن بود و از یک سابقه برخوردار است و بعد از آن تصمیم گرفته شد رویکرد برنامه تخصصی شود. ما مدتی برای این رویکرد و تغییرات، زمان خواستیم تا برنامه‌ریزی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور حامد شکیبانیا در مقام مجری در فصل جدید عنوان کرد: در این فصل توانستیم از حضور آقای شکیبانیا بهره بگیریم، متن محور جلو رفتیم و شیوه‌های تخصصی در مستندسازی را در بحث‌ها مد نظر قرار دادیم. همچنین توانستیم تعامل خوبی با مستندسازان داشته باشیم من خودم همیشه مخاطب مستند بوده‌ام و در این سری برنامه تلاش کردیم به مستندهای ایران بیشتر توجه کنیم.

احمدپور با اشاره به کار تیمی در این برنامه اظهار کرد: خوشحالیم حامد سلیمان زاده در بخش بین‌الملل به ما پیوست و کمک کرد تا بتوانیم گفتگوهایی با مستندسازان خارجی داشته باشیم و قدرتمند ظاهر شویم. پترا کاستا نامزد اسکار، پاتریشیا افدرهاید، ورنر هرتزوگ کارگردان بین‌المللی از جمله این افراد بودند که وزنه‌های سینمای مستند جهان هستند و خوشحالیم توانستیم مصاحبه‌های جذابی بگیریم که داده‌های جدیدی هم برای علاقمندان حوزه مستند داشت.

ایران جزیره ناشناخته برای بزرگان مستند جهان

وی با اشاره به این گفتگوها با چهره‌های جهان بیان کرد: احترامی که از بزرگان مستند جهان گرفتیم جالب توجه بود کنجکاوی آن‌ها نسبت به سینمای ایران برای خود ما جالب بود آن‌ها حتی از ما می‌خواستند فیلم ایرانی به آن‌ها برسانیم و ارتباط ما قطع نشود.

احمدپور اضافه کرد: به نظرم ایران برای این چهره‌ها جزیره ناشناخته‌ای بود. سعی کردیم با احترام سراغشان برویم و خوشحالیم با صبر و حوصله جواب ما را دادند. مصاحبه‌ای با یکی از نظریه‌پردازان مهم سینمای مستند جهان داشتیم که جواب‌هایش مثل یک مقاله پژوهشی بود و چند روزی وقت صرف شد تا جواب‌های وی ترجمه شود چون بسیار تخصصی جواب داده بود.

تهیه‌کننده «نردبان» با اشاره به تلاشی که برای این گفتگوها انجام گرفته است تصریح کرد: تحریم الزاماً اقتصادی یا سیاسی نیست و در حوزه فرهنگ هم خیلی‌ها علاقه داشتند ایران تحریم باشد اما ما دوست داشتیم بگوییم خیلی از کارها ممکن و شدنی است و با چنین نگاهی مقابله کنیم.

وی درباره اهداف برنامه در فصل جدید نیز عنوان کرد: ما کاری را انجام می‌دهیم که به آن علاقه داریم و پیش‌فرضمان این است که مخاطبان هم این علاقه و عشق را دریافت می‌کنند و برنامه را دوست دارند. همه می‌دانند شرایط سخت است به ویژه کرونا کار را سخت‌تر کرده است اما هدفمان این است بگوییم بیشتر مستند ببینیم.

مشورت با مستندسازان

احمدپور با اشاره به مشاوره‌هایی که با مستندسازان دارد، اظهار کرد: از دوستان مستندساز مشورت می‌گیریم پیروز کلانتری، محسن استادعلی، همایون امامی همیشه مشورت داده‌اند و اتفاقات خوبی رخ داد که امیدوارم ادامه دار باشد.

این تهیه کننده جوان درباره اینکه محدودیتی برای دعوت از مستندسازان داشته است، نیز گفت: چه در مدیریت قبلی و چه در مدیریت جدید هیچ محدودیتی به معنای واقعی کلمه نداشتیم. هر مستندسازی را که بخواهیم می‌توانیم بیاوریم مگر اینکه خودش نخواهد چون پیش آمده است که با مدیر شبکه رایزنی کرده‌ایم تا مستندسازی را بیاوریم اما بعد خودش نخواسته و نیامده است.

وی در پایان بیان کرد: تیمی به صورت شبانه روزی در حال کار است که از تولید تا پشت صحنه و هماهنگی برای گفتگوهای بین‌المللی را در برمی‌گیرد. ما اینجا را خانه مستندسازان می‌دانیم تا آنها بتوانند حرفشان را بیان کنند.

کد خبر 5045940 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه مستند سیما برنامه تلویزیونی مستندساز اربعین 99 تئاتر ایران محمدرضا شجریان فیلم سینمایی برنامه تلویزیونی شبکه پنج سیما ویروس کرونا اربعین حسینی موسیقی ایرانی رادیو نمایش برنامه رادیویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سازمان صداوسیما فیلم مستند مستند جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۹۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری

در راستای ارتقاء فرهنگ محیط زیست در عموم مردم، ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری ایجاد و ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، انسان  از دیرباز با هوا، آب، خاک، گونه‌های گیاهی، حیات وحش و هر آنچه که محیط زیست را می‌سازد در تعامل مسالمت آمیز بوده و در کنار هم روزگار گذرانده‌اند اما با گذر زمان  هر روز  خبرهای بد  زیست محیطی را می‌شنویم  که نه از خشم طبیعت بلکه از زیاده‌خواهی انسان مدرن است؛ انسانی که  برای رفاه حال خود تیشه بر دست گرفته و آگاه و ناآگاه  ریشه به جان طبیعت زده و می‌زند. باید پیش از  آنکه شاهد اتفاقات  بدتر باشیم چاره‌ای اندیشید.

حفظ محیط زیست وظیفه عمومی است و باید به دغدغه مشترکی میان مدیریت شهری و شهروندان تبدیل شود، در همین راستا سازمان حفاظت از محیط‌زیست فعالیت‌های بسیاری  برای مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست انجام داده که تاسیس   خانه‌های محیط زیست یکی از این کارها است تا با همکاری مردم حفظ محیط زیست آگاهانه‌تر انجام شود با افزایش حساسیت نگهداشت محیط‌زیست در میان مردم جامعه  شهرها  و روستاهای سالمتری  داشته و به حیات پایدار و توسعه جوامع با حفظ محیط‌زیست خواهیم رسید.

خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت های این حوزه و فضایی برای گفت‌وگو، بحث، چالش و مطالبه گری است که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود وامانتی که در دستان انسان امروز است به سلامت به نسل‌های بعد داده شود و فرزندان آینده نیز از محیط زیستی سالم بهره‌مند شوند.

ثبت و ایجاد 21 خانه محیط زیست در استان

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه 21 خانه محیط زیست در چهارمحال‌وبختیاری ثبت شده است، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی بحث خانه‌های محیط زیست را مطرح کرد تا  فعالیت‌های محیط زیست  را مردمی سازی کند.

یوسف‌پور گفت: مخاطب اصلی این خانه‌ها مردم هستند. کار در خانه‌های محیط زیست از دو جنبه پیش می‌رود، اول ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست با فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام می‌دهند و عمده کار آن‌ها آموزش است که مردم را پای کار می‌آورد و به آن‌ها یاد می‌دهد چطور از محیط زیست حفاظت کنند.

وی ادامه داد: در بخش دیگر  فعالیت خانه‌های محیط‌زیست فضایی ایجاد می‌کند که مردم در ارتباط با مسئولان باشند و مسایل و چالش‌های محلی و منطقه‌ای خود را از طریق خانه‌های محیط زیست حل کنند.

کیفی‌سازی خانه‌های محیط زیست در سال جاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری افزود: عمده‌ کارهای خانه‌های محیط زیست آموزشی است مردم آموزش می‌بینند که چطور با محیط زیست رفتار کنند. اساس کار خانه‌های ‌‌محیط زیست بحث فرهنگ‌سازی است. کارهایی نظیر برپایی نمایشگاه با موضوع محیط‌زیست، درختکاری، آموزش چگونگی رفتار کشاورزان و باغداران در تعارض با حیات‌وحش، بحث محافظت از پلنگ ایرانی و ... از جمله کارهای خانه‌های محیط زیست استان است.

وی گفت: سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در پله اول در سال 1401 افتتاح خانه‌های محیط زیست بود در سال 1402 این کار ادامه داشت و علاوه بر آن به کیفی‌سازی کار خانه‌های محیط زیست پرداخته شد. در سال جاری نیز سیاست بر کیفی سازی کار خانه‌های محیط‌زیست است و اگر در منطقه‌ای لازم باشد خانه محیط زیست جدید افتتاح خواهد شد.

یوسف‌پور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تبیین بحث حلقه‌های میانی تصریح کرد: خانه‌های محیط‌زیست در این زمینه جایگاه دارند به دنبال این هستیم که از خانه‌های محیط زیست به عنوان حلقه‌های میانی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های محیط‌زیست استفاده کنیم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • مهار حریق در ساختمان ۴ طبقه شهرک پردیسان
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟