Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@06:32:55 GMT

مقاوم سازي خانه ها از برنامه هاي آتي باشد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۱۶۵۶

مقاوم سازي خانه ها از برنامه هاي آتي باشد

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا- عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي گفت:در آينده براي مقاوم سازي خانه ها و آزادسازي حريم رودخانه ها بايد تلاش کنيم.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، اکبر رنجبرزاده نماينده اسدآباد و عضو هيات رييسه مجلس در جلسه علني امروز - يکشنبه - مجلس شوراي اسلامي درباره سيل اخير اظهارداشت: باوجود اقدامات انجام شده و همکاري مردم گلايه‌مندي‌ها زياد است زيرا پيش بيني‌هاي لازم در جهت پيشگيري انجام نشده و همه توجه براي مديريت خشکسالي بوده است که اکنون بعد از وقوع سيل کشاورزان و روستاييان با مشکلات زيادي مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: استان همدان سومين استان پربارش کشور بود، با توجه به تلاش دستگاه‌هاي اجرايي بخش خصوصي و پاي کار آمدن مردم کمترين آسيب وارد شد اما از لحاظ مالي بيش از سه هزار و 293 ميليارد تومان خسارت به اين استان تحميل شد.
عضو هيات رييسه مجلس همچنين گفت: خسارات وارده به ابنيه و راه هاي مواصلاتي 80 ميليارد تومان بود، بيش از 1500 رأس دام تلف شد 5 نفر جان خود را از دست دادند و اثر تاريخي فرهنگي يخچال ميرفتاح ملاير تخريب شد. همچنين بيش از 8000 واحد مسکوني تخريب يا دچار آسيب جدي شد.
رنجبرزاده خاطرنشان کرد: در آينده در جهت مقاوم‌سازي خانه‌ها و آزادسازي حريم رودخانه‌ها بايد گام برداريم، ضرورت دارد که دستگاه‌هاي اجرايي در مقطع فعلي با سرعت بيشتر به مردم کمک کردند و اولويت را در اسکان مردم قرار دهند و پرداخت خسارت به کشاورزان هم در اسرع وقت انجام شود.
**600 ميليارد خسارات بر اثر سيلاب‌هاي اخير به استان چهارمحال و بختياري وارد شده است
علي کاظمي باباحيدري نماينده مردم اردل و فارسان در مجلس درخصوص حوادث سيلاب‌هاي اخير در کشور گفت: از سوم فروردين ماه بارش‌هاي سيل‌آسا در استان چهارمحال و بختياري آغاز شد که کانون آن در کوهرنگ بود لذا 600 ميلي متر بارش همراه با ذوب شدن برف سبب طغيان رودخانه‌ها گرديد.
وي افزود: با اقدامات به هنگام مسوولان به ويژه استاندار شاهد خسارت کمتري در اين استان بوديم، اما خسارت مالي شديدي را متحمل شديم، همچنين رانش زمين سبب شد تا 30 روستا تحت تأثير و 3 روستا به طور کامل تخليه شوند.
نماينده مردم اردل و فارسان در مجلس ادامه داد: مشکلات در سه بخش زيربنايي، جاده‌ها و موارد آب، برق و گاز و حوزه ساختمان‌هاي مسکوني را تحت تأثير قرار داد به نوعي که حدود هزار و 500 خانوار از 20 تا 100 درصد تخريب را متحمل شدند؛ از سوي ديگر نيز مشکلاتي براي مزارع، باغات و به ويژه شيلات استان که قطب اول ماهيان سردابي است، به وجود آمد.
کاظمي باباحيدري يادآور شد: بيش از 600 ميليارد خسارات به استان چهارمحال و بختياري وارد شد که اين آمار طبق نظر مديريت بحران است با اين حال مسائل آينده کشور به ويژه در حوزه انتقال آب نيز بايد مورد توجه قرار گيرد زيرا ما در آينده با خشکسالي روبه‌رو خواهيم بود.
وي همچنين گفت: در تنظيم آب زاينده‌رود به شيوه درست عمل نشد، پس از اين لازم است ضمن توجه به نکات مذکور، بانک‌ها نسبت به جبران خسارات اقدام و همدلي و همراهي افزايش يابد.
**نماينده اراک: هزار و صد ميليارد تومان به زيرساخت هاي اراک خسارت وارد شد
همچنين مهدي مقدسي نماينده مردم اراک درباره وقوع سيل در استان اراک گفت: براساس اعلام سازمان هواشناسي ميزان بارش‌هاي صورت گرفته در استان مرکزي بسيار زياد بود اما با اقدامات بسيار خوب مديريت بحران آب استان، شوراي تأمين، فرمانداران و ديگر دست اندرکاران، خسارت‌هاي اين استان تا حد زيادي کاهش يافت.
وي افزود: با وجود اين حدود هزار و 100 ميليارد تومان به زيرساخت‌هاي استان اراک براثر وقوع سيل و سيلاب‌هاي اخير خسارت وارد شده است.
نماينده مردم اراک از رييس مجلس شوراي اسلامي براي بازديد از مناطق سيل زده تشکر ويژه کرد.
وي اظهار داشت: متأسفانه همه شهرهاي استان مرکزي براثر وقوع سيل آسيب‌هاي جدي ديده اند که لازم است اين خسارت‌ها پرداخت شود.
مقدسي گفت: مجلس با آمادگي لازم در خدمت دولت است تا از اين مشکل عبور کنيم، از مردم عزيزمان تشکر ويژه داشته باشم که نمايش بسيار خوبي از همبستگي و نوع دوستي را نشان دادند و همه ما بايد در کنار هم اين مشکل را حل کنيم.
به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، سيل اخير در کشور، ميزان خسارات وارده و چگونگي امدادرساني به سيل زدگان در جلسه علني امروز - يکشنبه - مجلس با حضور وزيران نيرو، جهاد کشاورزي ، راه و شهرسازي، کشور ، رييس سازمان هواشناسي و رييس سازمان امداد و نجات مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
سيام**9121**1058**1336
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»

به گزارش شفقنا، روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک‌ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.

به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند

وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بار‌ها هم گفتیم یک طرفه نمی‌توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می‌شود.

برخورد این دولت با بانک‌ها برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است

آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک‌ها می‌شود، ادامه داد: بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می‌دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت‌ها داده می‌شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک‌ها این است این منابع در کجا خرج می‌شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک‌ها مطلقا برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بار‌ها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک‌ها نمی‌رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار‌ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک‌ها را به خط خواهم کرد»، اما در عمل نشانه‌ای از این مساله نمی‌بینیم.

وی افزود: عده‌ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می‌کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک‌ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیرو‌های مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک‌ها را وارد کار کند.

نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام‌های خرد، گفت: بانک‌ها اصلا عمل نمی‌کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک‌ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام‌های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک‌ها رد می‌شود و یا چند ضامن از مردم می‌خواهند؛ لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟