Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، جلسه چهارمنمایندگان درباره کابینه دوازدهم با سخنان موافقان و مخالفان وزیر معرفی شده برای وزارت راه و شهرسازی آغاز شد.

/مخالف وزیر راه و شهرسازی/

صادقی: در برنامه پیشنهادی توازن دیده نمیشود

به گزارش جماران، در جریان رسیدگی به وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم در مجلس شورای اسلامی، محمود صادقی در مخالفت با وزیر راه و شهرسازی پشت تریبون قرار گرفت و با اشاره به تعامل فراکسیون امید با دولت گفت: تعامل ما به صورت فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی در عین همکاری انتقادات را نیز با صراحت مطرح می‌کنیم و این منافاتی با همکاری ما ندارد.

او افزود: بر مبنای تحلیل برنامه پیشنهادی ارائه شده و عملکرد چهار سال گذشته، انتقاداتی را وارد می‌دانم.

این عضو فراکسیون امید تصریح کرد: در برنامه‌ای که در ۱۷ صفحه ارائه شده توازن، در دو حوزه ماموریتی دیده نمی‌شود. به طور کلی سهم راه در برنامه پیشنهادی قابل توجه بوده و به شهرسازی و مسکن به صورت متوازن توجه‌ای نشده است.

صادقی در ادامه وزیر پیشنهادی راه و شهر سازی را مورد خاطب قرار داد و گفت: طبق لایحه دولت اگر این وزارتخانه تفکیک شده بود شما به عنوان وزیر مسکن چه برنامه‌ای ارائه می‌دادید.

او ادامه داد: در بخش راه حتی به جزئیات مثلاً‌ روکش آسفالت معابر نیز عدد داده شده اما در بخش مسکن کلیات و راهبردها مطرح شده است.

این نماینده مجلس بیان کرد: در عملکرد وزارتخانه در طرح‌های حمل و نقل موارد چشم‌گیری مشاهده می‌شود اما در بخش مسکن اقداماتی نشده بود. اما در آن صورت باید گفت در زمینه وضعیت آشفته مسکن مهر نرخ تثبیت شده است اما برای تحریک تقاضا عملکردی دیده نمی‌شود که رئیس‌جمهور نیز در سخنان خود به آن اشاره کرده است.

او همچنین به مسکن اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: در ابتدای دولت قرار بود مسکن اجتماعی به عنوان آلترناتیوی برای مسکن مهر مطرح شود اما به صورت عملی اثری از آن ندیدیم. غیر از تدوین و تصویب در هیات وزیران در این خصوص چیزی دیده نشد.

صادقی ادامه داد: طرح ساماندهی و توانمندی سکونتگاه‌های غیررسمی تهیه شده اما اجرایی نشده است. توسعه مسکن روستایی نیز به صورت کمی پرداخته شده است و گفته شده که ۹۰۰ هزار واحد ایجاد می‌شود اما توضیح داده نشده که آیا ایده است و یا قرار است که عملیاتی شود.

او با ابراز امیدواری از اینکه دولت به بخش راه و مسکن و شهرسازی نگاه متوازنی داشته باشد، تصریح کرد: شهرسازی معماری در حیطه وظایف شورای عالی شهرسازی و از جمله اختیارات وزارت مسکن است و باید در زمینه گسترش بی‌رویه شهرها و برج‌سازی‌ها و ساماندهی آنها ورود پیدا کند اما می‌بینیم که در شهر تهران افزایش بی ‌رویه و تغییر کاربری، تنفس را دشوار کرده است که وزارت مسکن در این زمینه اقدامی موثر انجام نداده است.

عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به توفیقات در بخش حمل و نقل تصریح کرد: خرید و امضای قرارداد با شرکت‌های هواپیمایی بوئینگ و ایرباس که از آثار مثبت برجام است از جمله موفقیت‌ها است اما ضعف‌هایی نیز در حوزه ناوبری دیده می شود. به طوری که در شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی از نظر مدیریتی اختلالات زیادی دیده می‌شود. نظام مدیریتی و حقوق و مزایا دارای اختلال است و دسته‌بندی‌ها و باندبازی‌ها و همچنین رقابت‌های مخرب باعث اتلاف منابع مالی و نیروی انسانی می‌شود.

صادقی تاکید کرد: اکنون در حوزه ناوبری که حوزه تخصصی است بسیاری از متخصصان به حاشیه رانده شده‌اند و بسیاری از مدیران ارشد نسبت به حوزه هوانوردی ناآگاهند و سیستم نامناسب در پاداش‌ها و بها ندادن به متخصصان باعث نارضایتی شده که در صورت تداوم برای صنعت هوانوردی مشکل‌آفرین خواهد بود.

او با اشاره به عدم اجرای پروژه آموزش سامانه و تبادل پیام تصریح کرد: این پروژه که قرارداد آن با یک شرکت آلمانی منعقد شده و ۵۰ درصد مبلغ آن نیز پرداخت شده هنوز اجرایی نشده است. همچنین پدیده دیگر تعارض منافع مدیران بخش خصوصی و عمومی است.

این نماینده مجلس گفت: به لحاظ انضباط مالی و اداری نیز در این وزارتخانه مشکل وجود دارد به نحوی که در تفریغ بودجه سال ۹۴ با تعداد ۶۳۷ واخواهی رتبه دوم را دارا است.

/مخالف وزیر راه و شهرسازی/

بختیار: انتظار داشتیم آخوندی استعفا دهد

به گزارش جماران، در جریان بررسی وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم در مجلس شورای اسلامی، علی بختیار، در مخالفت با وزیر پیشنهادی راه و شهر سازی پشت تریبون رفت و گفت: بنده به عنوان نماینده جامعه مهندسان صحبت می‌کنم که آیین‌نامه کنترل ساختمان که اخیرا تدوین شده باعث پیچیدگی ساخت و ساز ، افزایش رکود مسکن، ساخت بدون پروانه و کاهش ایمنی ساخت‌وسازها می‌شود و از همه مهمتر این که خلاف قوانین و مقررات است.

نماینده مردم گلپایگان ادامه داد: در حال حاضر سوانح جاده‌ای در سال در ایران ۲۲ هزار نفر کشته برجای می‌گذارد این در حالی است که طبق استانداردها این رقم باید چیزی حدود ۶ هزار نفر باشد بنابراین با استانداردهای جهانی بسیار فاصله داریم .

وی همچنین با اشاره به افزایش سوانح جاده ای گفت:انتظار داشتیم که پس از سانحه قطار تبریز – مشهد آقای آخوندی برای التیام درد بازماندگان این حادثه استعفا بدهند و این اقدام در دنیا یک رسم است .

بختیار با اشاره به عدم پرداخت حقوق راهداران اظهار داشت: ما نمایندگان مردم هستیم و باید نسبت به اقدامات و عملکرد دولت به مردم پاسخگو باشیم در حال حاضر افراد زیادی از ما مطالبات خود را از وزارت راه و شهرسازی پیگیری می‌کنند.

او همچنین ادامه داد: متاسفانه تاخیر پروازها هم بسیار زیاد است و برای این مورد هم باید اقدامات جدی صورت گیرد.

نماینده مردم گلپایگان با اشاره به عدم توجه به توسعه متوازن در کشور اظهار داشت: مولفه توسعه شهرها و روستاها راه و جاده و ریل است که این توازن در نظر گرفته نشده است .

این نماینده مجلس با اشاره به لزوم جذب سرمایه‌های خارجی گفت: در حالی که بودجه وزارت راه و شهرسازی و برای توسعه ۲ هزار میلیارد تومان است ۱۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه مورد نیاز است که باید از محل سرمایه‌گذاری‌های خارجی تامین شود ولی متاسفانه این شرایط مهیا نیست .

بختیار ادامه داد: مسکن اجتماعی به اجرا نرسید و با توجه به افزایش هزینه‌های مصالح ساختمانی اگر این موضوع مدیریت نشود با گرانی مسکن مواجه خواهیم شد و مسکن مهر هم در حال حاضر در وضعیت نامناسبی قرار دارد.

/موافق وزیر راه و شهرسازی/

قرجه طیار: وزارت آخوندی در طول انقلاب بی نظیر بوده است

در جریان بررسی کابینه پیشنهادی دوازدهم درمجلس شورای اسلامی، قرجه طیار، در موافقت با وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی برخی اقدامات انجام شده در این وزارت خانه را در 38 سال انقلاب، بی نظیر دانست وافزود: ایشان جزو سابقون نظام بوده و سابقه هشت ساله عالی‌ترین مقام وزرات راه و شهرسازی را در کارنامه خود دارد.

وی در ادامه به تجربه عملی، سوابق اجرایی و تجربیات آکادمیک آخوندی، را مورد اشاره قرارا داد و گفت : وزارت راه و شهرسازی در طول چهار سال اخیر به ویژه پس از توافق برجام خدمات بزرگی به کشور، ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی ارائه کرده که برخی از این خدمات همچون بازسازی ناوگان هوایی و کشاندن شرکت‌های بزرگ پای میز مذاکره در تاریخ ۳۸ ساله انقلاب بی‌نظیر است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که توفیقات دولت یازدهم در امور زیربنایی و زیرساختی با همت و بینش و چشم انداز آخوندی میسر شده، اظهار کرد: رشد سه برابری ترانزیت ریلی، رشد ۲.۵ برابری ترانزیت کالای نفتی از بنادر تجاری، بهسازی و بازسازی ۱۴۰۰ کیلومتر خطوط ریلی، تکمیل ۱۶ هزار کیلومتر راه روستایی و اقدامات قابل قبول در حوزه مسکن، تامین مسکن اقشار آسیب پذیر، ساخت سالن ۱۰۰ هزار واحد مسکن در قالب طرح‌های اجتماعی و حمایتی و توجه به مسکن روستایی مهم ترین عملکرد ایشان است.

قرجه طیار یکی از شاخص‌ ترین برنامه‌های آخوندی در وزارت راه دولت دوازدهم را گسترش نفوذ حمل و نقل جمهوری اسلامی در منطقه و تقویت جایگاه ایران در جاده ابریشم عنوان و خاطر نشان کرد: بسیاری از فعالان حوزه راه و شهرسازی به مدیریت و درایت آقای آخوندی اذعان دارند و در صورت رای اعتماد نمایندگان، مردم و به ویژه روستاییان از برنامه‌ها و خدمات آقای آخوندی در وزارت راه و شهرسازی بهره مند خواهند شد.

/مخالف وزیر راه وشهرسازی/

الماسی: در بافت فرسوده عملکرد خوبی نداشته ایم

در ادامه صلاحیت وزاری پیشنهادی کابینه دوازدهم در مجلس شورای اسلامی، سکینه الماسی، نماینده مردم عسلویه در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی راه و شهر سازی پشت تریبون قرار گرفت و تاکید کرد مخالفتم با آقای خوندی به معنای نادیده گرفتن زحمات ایشان نیست اما طبق سوگندی که یاد کردم باید پاسخگوی مطالبات مردم باشم.

به گزارش جماران، الماسی ادامه داد: موانعی در طول چهار سال گذشته در حوزه راه و شهرسازی مرتفع نشده است که باید به این موضوعات رسیدگی شود.

نماینده مردم عسلویه در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: از سه عامل موفقیت کشورها و در مسیر توسعه قرار گرفتن آنها بدون شک برخورداری از سیستم ناوگان ریلی، هوایی، دریایی و جاده‌ای است و این حوزه نقش فرابخشی در کشورها دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر بخش عمده‌ای از جابجایی بار مسافر از طریق جاده انجام صورت می گرد و این در حال است که سهم جاده در جابجایی مسافران به ۱۶۰ میلیون نفر می‌رسد سهم سایر ناوگان ریلی، دریایی و هوایی کمتر از ۲۰ میلیون نفر است و این نشان می‌دهد که الگوی حمل و نقل باید به طور جدی تغییر کند.

این نماینده مجلس تاکید کرد: جابجایی جاده‌ای پرخطر و پرهزینه است و تخریب محیط زیست را به دنبال دارد و تلاش برای توسعه کمی و کیفی ناوگان ریلی با این آهنگ رشد منطقی و علمی نیست.

نماینده مردم عسلویه با تاکید بر اینکه توسعه شبکهریلی موجب افزایش ایمنی و کاهش وابستگی به حمل و نقل جاده‌ ای می شود، گفت: سالانه هزاران نفر از بهترین سرمایه‌های کشور در جاده‌ها کشته می‌شوند و به ازای هر یک کشته خسارات مادی و معنوی بسیار زیادی را متحمل می‌شویم آیا وزارت راه و شهرسازی نسبت به تهیه نقشه پراکندگی تراکم جاده‌ای و سوانح جاده‌ای اقدام کرده است؟ آیا ساخت و ساز جاده متناسب با نیاز بوده است و آیا نسبت به نقاط حادثه خیز اقدام شده است؟ آیا توانسته‌ایم تا با کاهش تصادفات سهم جاده در بروز تصادفات را هم کاهش دهیم؟

الماسی همچنین با اشاره به رکود مسکن اظهار داشت: درپایان دولت دهم به دلیل اتخاذ سیاست‌های نادرست مسکن قابل رکود شد و همچنان پس از گذشت چهار سال جثه سهمگین رکود همچنان بر بازار مسکن و صنعت ساختمان سایه افکنده است و سیاست‌های دولت یازدهم هم نتوانسته گره‌ای از این مشکل باز کند.

او تاکید کرد: البته مشکلات حوزه مسکن تابع متغیرهای دیگری است حال که در این شرایط سخت گذار وزارت راه و شهرسازی به توانمندی‌های نظام مهندسی با ۴۹۰ هزار متخصص تکیه کرده یا اینکه در کمیسیون زیربنایی دولت با وجود مخالفت‌های پی در پی به تغییر آیین‌نامه مقررات کنترل ساختمان پرداخت که با اصل ۱۴۴ قانون اساسی و قانون شهرداری در تضاد است. شاید در جواب بفهمید که در این موضوع به توافق رسیده‌اید اما پایبند به تعهدات خود نبوده‌اید.

الماسی در ادامهزلزله خیز بودن ایران را مورد اشاره قرار داد و گفت: تاکنون زلزله جان‌های زیادی را در کشورما ستانده است آیا راهکاری برای مقابله با زلزله به جز مقاوم‌سازی و اصولی‌سازی وجود دارد. معتقدم در بافت فرسوده به هیچ عنوان خوب عمل نکرده‌ایم هرچند که اجرای سیاست‌ها در این حوزه نیازمند هماهنگی‌های فرابخشی است.

او همچنین درباره عدم توسعه بندر بوشهر اظهار داشت: در حالی که این بندر کوتاه‌ترین فاصله را با مرکز کشور دارد و بزرگترین پایانه‌های نفتی در آنجا واقع است هیچ اقدامی در این باره صورت نگرفته است.

الماسی افزود: پروژه خط آهن بوشهر هم که از ۱۰ سال پیش شروع شده است تاکنون اقدامی برای آن انجام نشده و یک خط از توسعه این پروژه در برنامه کاری شما وجود ندارد. اتوبان بوشهر به شیراز و اتوبان دیر به بوشهر هم همین سرنوشت را دارد.

او تاکید کرد: طبق گفته موافقان شما دو بار استیضاح شما هرچند ممکن است دلایل سیاسی داشته باشد اما ضعف‌هایی هم در مدیریت شما در وزارت راه و شهرساز وجود داشته از جمله بدهی بالا به پیمانکاران، ضعف در ورود تکنولوژی‌های جدید، ضعف در استفاده از ظرفیت بنادر کشور که اینها بخشی از نقاط ضعف دولت شما بوده است.

این نماینده مجلس افزود: طبق قانون جوانان حق برخورداری از مسکن را دارند اما در اجرای این قانون به خوبی عمل نکرده‌اید. هرچند که در اجرای این قانون نباید دولت دخالت مستقیم بر ساخت و تحویل مسکن داشته باشد اما می‌تواند در این موضع سیاستگذاری کند.

نماینده مردم عسلویه تاکید کرد: امروز این نگرانی در مردم ایجاد شده است که دولت یازدهم فاقد نظام مدون در حوزه مسکن است و سخنان رئیس جمهوری هم اینگونه بر می‌آید که اختلاف نظرهای جدی در این حوزه وجود دارد. شما باید به صورت مشخص درباره سیاست‌های دولت دوازدهم در حوزه مسکن سخن بگویید چرا که جوانان منتظر اجرای سیاست‌های شما هستند.

نماینده مردم عسلویه گفت: البته باید از سیاست‌های شما در استفاده از ظرفیت بانوان هم تشکر کرد و اینکه از توانایی‌های یک زن برای مدیریت ایرلاین ملی کشوراستفاده کردید جای تقدیر و تحسین دارد.

در ادامه صلاحیت وزاری پیشنهادی کابینه دوزادهم در مجلس شورای اسلامی، جهانبخش محبی نیا، نماینده مردم شاهین دژ در مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی راه و شهر سازی پشت تریبون قرار گرفت و در ابتدای سخنان خود تاکید کرد در حال حاضر اداره امور عمومی کشور از سه عارضه کلان رنج می‌برد که تا به آنها نپردازیم، اوضاع بهتر نمی‌شود.

/موافق وزیر راه و شهرسازی/

محبی نیا: خارج از نگاه سلیقه ای به آخوندی رای دهیم

به گزارش جماران،نماینده مردم شاهین دژ افزود: یکی از پیامدهای این عوارض این است که منابع ملی تخصیص بهینه پیدا نمی‌کند و حلقه معیوب به وجود می‌آید که این وصله‌ای ناجور است که به نظام، دولت و پارلمان‌ها می‌چسبد.

محبی‌نیا با اشاره به اینکه هنوز سیاست‌گذاری و نگاه راهبردی برای بخش کلان کشور وجود ندارد، تاکید کرد: به همین خاطر است که در بسیاری از زمینه‌ها موفقیت حاصل نمی‌شود.

وی ادامه گفت: ما به وزرایی نیاز داریم که مبانی استراتژیک داشته باشند دیگر عارضه‌ای که اکنون کشور مبتلا به آن است اینکه ما کشور را بخشی و جزیره‌ای اداره می‌کنیم و در دولت و مجلس دنبال توسعه نیستیم، بلکه توسعه‌طلب هستیم؛ مثلا نمایندگان می‌گویند همه بودجه به حوزه انتخابیه بنده اختصاص یابد و یا بعضا وزرا به دنبال اختصاص بودجه به وزارتخانه خودشان هستند.

نماینده مردم شاهین دژ با بیان اینکه ما در کشور بر اساس سیاست‌گذاری عمومی حرکت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: وقتی اولویت اول، حمل و نقل ریلی است بنابراین همه وزرا باید به فکر اجرایی شدن آن باشند.

او اظهار داشت: عارضه سوم که اقتصاد کشور به آن دچار شده این است این است که سطح تصمیم‌گیری‌ها هیجانی و احساسی متوقف مانده است و بعضی مواقع شیپورها به خاطر خدا نواخته نمی‌شود مثلا می‌گویند بهتر است چند نفر از وزرا رای نیاورند تا حرمت مجلس حفظ شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: ما باید عملکرد آقای آخوندی را بررسی کنیم اگر وزیری است که در حد اجرای طرح‌های راه و حمل و نقل و مسکن است، واجب است که به او رای بدهیم اما اگر بخواهیم بگوییم که به خاطر فراکسیون به او رأی می‌دهیم صحیح نیست.

محبی‌نیا یادآور شد: اگر چارچوب‌های کاری وزیر پیشنهادی را بررسی کردیم و دریافتیم که به درد انقلاب می‌خورد و به او رای ندهیم، نمی‌توانیم جواب خدا را بدهیم.

او تاکید کرد: آخوندی شجاعت لازم را برای اداره وزارتخانه دارد و می‌تواند طرح‌ها و برنامه‌هایی را اجرایی کند. آخوندی برای حمل و نقل و مسکن و اجرایی شدن تصمیمات دولت از خود کارآیی نشان داده است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: یکی از کارهای اساسی او شکستن حبس

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۰۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاونان وزیر راه و شهرسازی به مشکلات مردم قم رسیدگی می کنند

مهدی رحیمی راد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور، روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه در قالب دور دوم سفر استانی مهمان مردم شهر قم خواهد بود که دستگاه‌های مختلف، برنامه دیدارهای مردمی پیش بینی کرده اند.

رییس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان قم گفت: بر این اساس نمایندگان و معاونان وزیر راه و شهرسازی از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه تا روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه در محل باغ موزه دفاع مقدس استان قم واقع در میدان مفید در قالب طرح ملی خدمت میدانی شهید حاج قاسم سلیمانی پاسخگوی سوالات و مشکلات مردم قم در حوزه ماموریت‌های دستگاه‌های تابع راه و شهرسازی خواهند بود.

وی افزود: در این ستاد، هادی عباسی معاون مسکن و ساختمان، ارسلان مالکی معاون وزیر و مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن و حسین مدنی مدیر کل بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی حضور خواهند داشت.

رحیمی راد اضافه کرد: برنامه فعالیت ستاد مردمی نمایندگان وزارت راه و شهرسازی در روزهای چهارشنبه ۱۹ و پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۸ الی ۱۸ و در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه از ساعت ۸ الی ۱۸ است.

کد خبر 6099710

دیگر خبرها

  • معاونان وزیر راه و شهرسازی به مشکلات مردم قم رسیدگی می کنند
  • واگذاری مسکن به ۱۱۷ نفر از فعالان واجد شرایط هنر و رسانه استان قزوین
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!